Randy Blommaert is geboren op 24 December 1990 in Terneuzen.

Op vroege leeftijd kwam Randy al  in aanmerking met muziek.

Door aan vele Karaoke avonden te hebben mee gedaan op Camping de Braakman in Hoek. ( Zeeland ) Waar  hij vaak te horen kreeg, dat zijn stem veel op dat van zijn voorbeeld Jantje Smit leek. En Randy al op 10 jarige leeftijd de 1e prijs in de wacht sleepte door het nummer ''ik zing dit lied voor jou alleen'' te zingen.

Het publiek raakte geëmotioneerd door dat  Randy een bos bloemen bracht naar zijn oma die op dat moment in het publiek zat. Randy is op 16 jarige leeftijd van Zeeuws Vlaanderen verhuisd naar Leiden waar het gevoel om op de bühne te steeds sterker werd.

Randy's neef Raymond Vd Leest geen onbekende in Leiden en omgeving zong al een tijdje voor groot publiek waar Randy ook vaak mee naar toe werd genomen. Randy werd zelfs de vaste huiszanger in het café van zijn neef. Café M'n Schoonmoeder in Leiden.

Randy is vaker gaan deelnemen aan talentenjachten hier en daar, waarbij hij vele finale plaatsen wist te veroveren.

Om het gelijk goed aan te pakken is Randy dan ook zanglessen gaan volgen bij Esther Polvliet in Leiderdorp. En zo is zijn zang carrière geboren.

 

Randy is een graag geziene zanger en geliefd bij jong en oud publiek. Kortom, deze jongen leeft voor de muziek en het vermaken van zijn publiek

Zijn motto is niet voor niets  :

Let Me Entertain You

En we zullen, zeker nog veel meer horen van deze jonge succes volle zanger uit Leiden.