Muziek is mijn gehele leven al een rode draad. In de muziek vind ik mijn passie terug en geniet ik er dan ook van om andere mensen te vermaken met mooie en goede muziek. In begin juni 2012 ben ik gestart met het zingen. Toen was dit voor mij nog hobby, welke inmiddels een klein beetje uit de hand is gelopen. Inmiddels heb ik al heel wat evenementen en partijen bezocht. Denk maar aan de Visserijfeesten in Breskens of de avondmarkten in Sluis maar, ook in Noord-Brabant en België heb ik meerdere boekingen op mijn naam staan en met succes.

 

Muziek is van essentieel belang op een evenement of partij. Of deze nou groot of klein zijn. Omdat mijn repertoire veelzijdig is, is er voor elk evenement wel iets passends neer te zetten. Het meerderdeel van mijn repertoire is Engelstalig maar, ook Nederlands- en een aantal nummers Duitstalig, zijn geen vreemde stap in mijn repertoire. De grootste hits uit de afgelopen 50 jaar kunnen zomaar ineens voorbij komen.

 

Ook kwaliteit moet naar mijn mening betaalbaar kunnen zijn. Daarom heb ik er voor gekozen om met schappelijke prijzen te werken. Aangezien ik dit werk als hobby uitvoer, bent u bij mij dus aanzienlijk minder geld kwijt als dat u een beroepsartiest inschakelt. Twijfel dus niet langer en ga naar het kopje “Optredens” of “Contact” om informatie te winnen en wie weet zie ik u binnenkort terug op uw evenement of partij!